Betingelser

KJØPSBETINGELSER HOS KRYDDER INTERIØR

Velkommen til oss!

Hos krydderinterior.no kan du handle trygt.

– Alle våre priser er inkludert moms. 25 % om ikke annet er oppgitt. Vi forbeholder oss retten til å justere prisene i vår nettbutikk, samt reserverer oss mot feilaktige priser.

– Hos oss kan du betale med bankkort, kredittkort eller faktura. Vi benytter Klarna Checkout som betalingspartner.

FRAKT

– Vi sender kun varer i Norge. Minimumsbeløpet på en ordre er 299 kr eks frakt. Din ordre vil bli pakket og sendt innen 3 virkedager. Ellers vil vi ta kontakt med deg på mail eller telefon. Vi sender alle våre varer med Bring/Posten Norge og du kan spore din forsendelse på bring.no. Vi har en fast fraktkostnad på 99 kr. Ved kjøp over 1000 kr, eller henting i butikk er det gratis frakt. Gjelder ikke store møbler og fliser. Da det er egne fraktkostnader på dette. Det er kjøperens ansvar å oppgi korrekt adresse ved bestilling. Dersom pakken ikke blir hentet innen 14 dager, vil den bli returnert til oss. Ved å sende den ut på nytt vil kunden bli belastet for den ekstra frakten.

– Dersom varen er blitt skadet under transport eller levering, er det veldig viktig at det tas kontakt med oss så fort som mulig på mail eller telefon. Slik at vi kan finne en god løsning så fort som mulig. Fint om det blir tatt bilder av skaden på embalasje og vare.

ANGRERETT

– Om du vil benytte deg av angreretten, så last ned angrerettskjema her. Den må legges ved i forsendingen. Returner varen til oss innen 14 dager. Pass på at varen er forsvarlig pakket i sin opprinnelige embalasje, da det er du som har ansvaret for at varen kommer tilbake i hel stand. Kostnaden for returnering av varen påfaller deg.